🌤 📞 Comenzi telefonice intre orele 08.30 - 18.00 / Luni - Vineri. La 0753 852 922

Folie / plasa pentru umbrire


Plasa de umbrire – pentru o protecție eficientă a plantelor

Plasele verzi pentru umbrire folosite în sere nu sunt nou apărute pe piață. Toți cultivatorii de plante trebuie să aibă aceste plase în inventarul instrumentelor pentru sere și solarii și grădină, alături de furtune de irigat și foarfeci. Indiferent dacă dorești să cultivi plante ornamentale, fructe sau legume, aceste plase îți oferă avantaje și produse mai bune.


 

Folia de umbrire s-a dovedit a fi potrivită pentru diverse specii de plante, de la cele medicinale la cele agricole. Folia este ușor de instalat, este eficientă din punct de vedere al costurilor și este potrivită pentru orice tip de climat. În funcție de soiul plantei și de gradul de acoperire și protecție UV de care aceasta are nevoie, de pe site-ul nostru poți achiziționa folie și plasa de umbrire verde HDPE cu protecție UV cu acoperire de 30%, 35% și 85%. De asemenea, în funcție de dimensiunile serei, poți folosi plasa de umbră de la 2 m până la 6 sau chiar 8 metri.

 

Plasa verde pentru gard – masca ideală pentru schele și construcții

Plasele verzi pentru gard sunt extrem de eficiente pentru acoperire. Cu ajutorul lor poți acoperi schele de dimensiuni mari, dacă ai început să lucrezi la o clădire pe exterior. De asemenea, plasa verde opacă pentru umbriere și protecție poate să fie folosită că un gard, dacă acesta lipsește, până la montarea lui.


 

Pentru că o astfel de plasă are mai multe întrebuințări, poți folosi acest produs în serele sau solariile pe care le ai pentru a ajuta plantele să crească și a le feri de supraîncălzirea ce poate avea loc din cauza soarelui prea puternic. Pe site-ul nostru vei găsi atât plase verzi de umbriere ieftine pentru gard, cât și folii pentru umbrire la un preț bun, însă și produse adiacente care sunt de mare ajutor în gradină.

Afiseaza: 1-34 din 34 produse

 Filtre

Suport clienti 08:00 - 18:00 Luni - Vineri (comenzi online non-stop)

0753-852-922 contact@viata-la-tara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!