🌤 📞 Comenzi telefonice intre orele 08.30 - 18.00 / Luni - Vineri. La 0753 852 922

Pompe submersibile

Pompa submersibila – obiectul indispensabil din inventarul unui gospodar

Alaturi de motocoase si hidrofoare, pompele submersibile nu ar trebui sa lipseasca dintr-o gospodarie. Fiecare dintre acestea are un rol specific in muncile din jurul casei si sunt ustensile de mare ajutor. Primele se folosesc des pentru ingrijirea si pastrarea gazonului cat mai sanatos. Cele din a doua categorie sunt esentiale pentru a avea apa curenta in curte. Pompele submersibile sunt de ajutor atunci cand apar diferite situatii care necesita transportarea unor cantitati mari de apa.

De ce sunt atat de utile si se pot ele folosi fara griji in apa? Deoarece motorul lor este sigilat ermetic. Acest lucru le creste utilitatea si ofera garantia ca pot fi scufundate complet in apa fara repercusiuni.

Pompele submersibile sunt de neegalat in transportarea apei intr-un mod facil

Avantajele de a detine o astfel de pompa sunt numeroase. In primul rand, acestea nu trebuie niciodata amorsate, fiind deja complet scufundate in apa. In al doilea rand, nu consuma multa energie deoarece presiunea impinge apa direct in pompa, ceea ce scuteste pompa de mult efort – fapt care duce la mai putin consum de energie. Si nu in ultimul rand, sunt silentioase datorita faptului ca nu se afla la suprafata. Cu aceste caracteristici si avantaje, ele isi fac foarte bine treaba si sunt capabile sa transporte cantitati mari de apa intr-un timp scurt.

Pe site-ul nostru vei gasi o varietate de astfel de pompe. Unele sunt pompe pentru apa murdara, altele pentru apa curata, potabila. Unele sunt cu plutitor, altele fara, de adancimi mici sau mai mari, pentru puturi sau fantani, tocmai pentru a acoperi toate nevoile gospodarilor romani!

Afiseaza: 1-48 din 205 produse

 Filtre

Suport clienti 08:00 - 18:00 Luni - Vineri (comenzi online non-stop)

0753-852-922 contact@viata-la-tara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!