🌤 📞 Comenzi telefonice intre orele 08.30 - 18.00 / Luni - Vineri. La 0753 852 922

Masini de slefuit

Masini de slefuit pentru lucrari de baza si mai complexe

 

Slefuirea este etapa in care lemnul si alte suprafete sunt pregatite pentru a fi vopsite sau tratate (cu diferite lacuri). Lemnul neprelucrat poate fi aspru, cu adancituri si semne. Peretii proaspat dati cu glet la fel. Slefuirea netezeste suprafata, indiferent de tipul ei.

 

 

 

Masina de slefuit se alege in functie de suprafata care trebuie slefuita - cherestea, parchet, metal, beton, plastic, perete, tavan. Pe perete, masina de slefuit electrica pentru glet este folosita dupa ce stratul de glet s-a uscat, ca suprafata sa ramana perfect plana. Aceasta etapa poate fi facuta si manual, dar munca este grea si dureaza.

 

 

 

Aspiratorul de rumegus este o alta unealta necesara in procesul de slefuire. Daca se lucreaza cu lemn, se formeaza rumegus. Daca se lucreaza la pereti, apare praful. Praful si rumegusul trebuie indepartate. Cu atat mai mult de pe suprafete, care nu vor mai avea aceeasi aderenta. Site-ul nostru iti aduce o gama variata de slefuitoare standard, mai ieftine sau cu functii avansate, la preturi mai mari. In plus, ai si aspiratoare, incluse sau separate.

 

 

Slefuitoare pentru pereti si aspiratoare de praf si rumegus

 

 

Oferta de masini de slefuit viata-la-tara iti aduce slefuitoare pentru pereti standard si slefuitoare profesionale pentru pereti, tavane, plafoane si rigips cu tija telescopica (tip girafa), masini electrice de slefuit pentru beton umed, slefuitoare electrice cu banda si triunghiulare (lemn, plastic, metal), dar si aspiratoare de praf si rumegus (uscat/umed), suporturi abrazive si saci colectori. Unele modele de slefuitoare vin cu aspirator de praf si/sau rumegus inclus, cu LED-uri sau discuri de hartie abraziva de granulatii diferite.

 

 

 

 

In sectiunea bricolaj viata-la-tara gasesti si masini de tencuit, betoniere si alte accesorii pentru slefuire si lustruire pentru lucrari dintre cele mai reusite.

Afiseaza: 1-48 din 52 produse

 Filtre

Suport clienti 08:00 - 18:00 Luni - Vineri (comenzi online non-stop)

0753-852-922 contact@viata-la-tara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!