🌤 📞 Comenzi telefonice intre orele 08.30 - 18.00 / Luni - Vineri. La 0753 852 922

Viticultura – recoltarea strugurilor

Viticultura – recoltarea strugurilor
Septembrie cel mai asteptat de catre viticultori – recoltarea strugurilor
A sosit, in sfarsit, si luna octombrie, probabil cea mai asteptata luna pentru agricultori si pentru gospodarii care abia asteapta sa culeaga roadele recoltelor pe care le-au ingrijit in ultimele luni.

Vinul este bautura obtinuta exclusive prin fermentarea totala sau partiala a strugurilor proaspeti, zdrobiti sau nezdrobiti. Vinul este bautura ce insoteste oamenii atat in toate evenimentele vietii, s-a creat o adevarat cultura in jurul acestei bauturi. Asadar, procesele de recoltare a vitei-de-vie si a fermentarii sunt extrem de importante pentru obtinerea unuivin de calitate.

Daca esti la inceput de drum, atunci cu siguranta ti-ar prinde bine putin ‘’ajutor’’ specializat. 

Ce iti ofera Viata-la-tara.ro si cum te ajuta produsele noastre.

Zdrobitor si Desciorchinator, Cuva de INOX, Productie 300 KG/H, Manual 2 in 1. Un produs de uz gospodaresc, folosit pentru extragerea mustului din boabele de struguri prin operatiunea de zdrobire a ciorchinei de strugure, acest zdrobitor manual este redus ca si dimensiuni, lucru care il face destul de compact si usor de depozitat dupa utilizare. Seamana foarte mult ca si caracteristici cu produsul mentionat anterior. Cu siguranta isi poate gasi un loc in orice gospodarie care se respecta si care nu sare, in nici un an, peste operatiunea de culegere a vitei-de-vie in vederea prelucrarii strugurilor pentru
must/vin.

Iti mai recomandam si:

Acest teasc este foarte util pentru zdrobirea strugurilor, simplu si eficient. Este confectionat din lemn de fag, cu co capacitate de 33 L.


 

Suport clienti 08:00 - 18:00 Luni - Vineri (comenzi online non-stop)

0753-852-922 contact@viata-la-tara.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!