Micul Fermier Deshidrator alimente, putere 500W, 6 tavi inox, interior si exterior inox, temperatura reglabila 40-75 C

889,00 Lei

Garantie: 24 Luni:

In stoc

Durata de livrare: 1 - 2 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: GF-2194 Ai nevoie de ajutor? 0753-852-922
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Plata in rate:

Descarcati manualul de utilizare de AICI


Dehidratorul universal 6 tavi, 500W, INOX, Micul Fermier GF-2194 este conceput exclusiv pentru uscarea produselor alimentare si a plantelor. Capacitatea de a regla usor temperatura si ventilatorul ofera conditiile de temperatura necesare pentru uscarea diferitelor produse.
 
Sfaturi pentru dehidratarea produselor alimentare
1. Asezati produsele pe tavi fara a le suprapune.
2. Daca timpul de dehidratare este de 6 ore atunci verificati o data la 2 ore stadiul dehidratarii.
3. Inainte de scoaterea produselor dehidratate veirifcati stadiul de dehidratare, taiati bucatele pentru a vedea gradul de umiditate. Daca produsele sunt inca umede trebuie sa mariti timpul de dehidratare.
4. Etichetati produsele cu data, tipul, cantitatea pentru a va imbunatati metodele pe parcurs pentru a obtine cele mai bune rezultate.
5. Pentru a obtine produse de calitate superioara, pastrarea in bune conditii este esentiala. Alimentele trebuie impachetate numai dupa ce s-au racit. Daca se depoziteaza in spatii reci, intunecoase si uscate, produsele pot rezista perioade mai mari de timp. Temperatura ideala de depozitare este de 16˚C sau mai joasa.
6. Pastrati alimentele in pungi de depozitare cu inchidere ermetica sau in pungi vidate.
7. Dupa dehidratare, produsele alimentare isi miscoreaza volumul de 1/2 pana la 1/4 din dimensiunea initiala asa ca feliile nu ar trebui sa fie prea mici inainte de procesare. Pastrama isi micsoreaza volumul de 1/3 din marimea initiala.
 
Cateva exemple cu duratele de deshidratare:
Plante erbacee: Timpul de uscare  5-8h; Temperatura de uscare 45-65˚C
Produse sub forma de faina: Timpul de uscare 3-4h; Temperatura de uscare 40-45 ˚C
Gustari pentru copii: Timpul de uscare 5-8h; Temperatura de uscare 45-50 ˚C
Legume: Timpul de uscare 6-8h; Temperatura de uscare 60-70 ˚C
Fructe intregi si foliate: Timpul de uscare 8-10; Temperatura de uscare 60-75 ˚C
Carne, peste: Timpul de uscare 8-12h; Temperatura de uscare 55-70 ˚C
 
Precautii:
• In timpul functionarii, fantele de ventilatie din spatele dehidratorului trebuie sa fie la o distanta minima de 15cm fata de perete pentru a mentine circulatia aerului si in acest fel reducerea consumului de energie electrica si scurtarea timpului de procesare.
• Cand dehidratorul este in functiune si in mod special atunci cand functioneaza la putere maxima, carcasa se poate incalzi puternic si de aceea nu amplasati obiecte pe dehidrator.
• Nu este recomandat sa puneti produse cu grade diferite de umiditate de exemplu carnea cu fructele deoarece au timpi diferiti de procesare. De asemenea fructele bogate in apa se recomanda a fi taiate in felii mai groase deoarece, dupa uscare ele se vor subtia destul de mult. Daca feliie sunt prea subtiri, calitatea gustului poate fi afectata dupa procesare.
• Deconectati de la retea aparatul dupa utilizare, nu mentineti aparatul conectat la priza daca nu il utilizati pentru a evita orice pericol.
 

 
Brand Micul Fermier
Dimensiuni 33x31,5x46 cm
Frecventa 50 Hz
Greutata bruta 7,3 kg
Greutate neta 6,3 kg
Material carcasa Inox 201
Material tavi Inox SS304
Material usa Geam - stalinit
Nivel zgomot 45dB
Numar tavi 6 buc
Putere KW/W 0,5 kW
Tensiune 220 ÷ 230V
Turatie motor (rpm) 1500 rot/min

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 08:00 - 18:00 Luni - Vineri (comenzi online non-stop)

0753-852-922 contact@viata-la-tara.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!